Tisztelt Ügyfelünk!             

Sajnálattal értesítjük, hogy kolléganőnk, Komáromi (Vilmosné) Kati elhunyt. 

Biztosításaival kapcsolatos kérdéseivel, esetleges ügyintézéssel forduljon kollégáinkhoz bizalommal.

Jelentkezését várjuk személyesen vagy telefonon elérhetőségeinken.

 

Központi iroda: 1095 Budapest, Mester u. 48-52. Fszt. 3. (utcai iroda)

Központi telefonszám:  06 1 219-5182 , 06 20 912-6544 

Tisztelettel: Takács (Béláné) Ani

ügyvezető

Vihar, villámlás és felhőszakadás – biztosítással kezelhető?

Az elmúlt napok rendkívül csapadékos időjárása kapcsán jó ha tudjuk mire fizetnek a lakásbiztosítási szerződések. A Biztosítás.HU internetes portál összegyűjtötte, mire kell most figyelniük a lakástulajdonosoknak, azonban arra is felhívta a figyelmet, hogy nagyon sok lakóingatlan még ma is biztosítás nélküli Magyarországon.

Bővebben

Hat dolog, amit nem tudtunk a kötelezőről

A gépjárművekre szóló kötelező biztosítás újkori története a 90-es évek elején kezdődött itthon. Addig az üzemanyag árába beépített és így minden tankoláskor megfizetett biztosítás ugyanis 1991. július 1-től került át a ma ismert - az egyes gépjárművekre külön-külön megkötendő, önálló, kötelező biztosítási szerződéskötési (KGFB) - formába.

Bővebben

A díjak tényleges emelkedése 27%!!! Az egymillió év végi biztosítóváltással érintett autós közel tíz százaléka ellenőrizte biztosítási díját ma reggelig az internetes kalkulátoron. Az autósok rekordmértékű, 27 százalékos díjemelkedéssel találkoztak díjszámításaik során. A Biztosítás.HU adatai szerint - a kalkuláló autósoknak valamivel több, mint a fele talált magának kedvezőbb díjat, a többi autósnak el kellett fogadnia díjának emelkedését.

Bővebben

  • 1
  • 2